top of page

MIJN achtergrond.

Mijn opleidingen en werkervaring laten zien dat ik breed inzetbaar ben, een combinatie van...

Bedrijfsmanagement - Social Media - Accountmanagement - Duizendpoot - 

Strategische Marketing  - Projectmanagement - en binnenkort ook toegepaste psychologie

 

Het idee om ooit voor mezelf te beginnen is er altijd geweest en na veel gezien en geleerd te hebben bij een internationaal bedrijf heb ik de knoop doorgehakt om voor mezelf te beginnen. Met als doel - de meewerkende business consultant - te zijn voor kleine ondernemers. Mijn ervaring leert dat juist voor de kleine ondernemer een kleine aanpassing in - structuur en planning - zoveel meer kan opleveren. In tijd en geld maar juist ook in het genot van ondernemen...

BEWUSTER ONDERNEMEN!

werkervaring.

  • 2016–2018 (InTouch) Territory Manager bij Boston Scientific, accountmanager van medische producten op het gebied van maag, darm en lever.

  • 2013-2016 Sales & Marketing Associate bij Boston Scientific, ondersteunen Sales en Marketing projecten zoals salesrapportages, implementatie Salesforce.com en de organisatie van evenementen.

  • 2011-2012 Afstudeerstage bij Saker Sportscars, Marketing en PR medewerker

  • 2008-2009 Stage bij Van Hunnik Autogroep, verkoper Peugeot & Citroën

opleidingen.

  • 2019 ICM opleidingen & trainingen, Toegepaste Psychologie, leren inzichten uit de psychologie te gebruiken om je eigen gedrag te doorgronden en dat van anderen te beïnvloeden. 

  • 2012 – 2013 Master of Science Marketing en Management aan de Bradford School of Management, Engeland. Verdieping in Marketing, Consumer Behaviour en Strategic Marketing.

  • 2008-2012 Bachelor Business Administration aan de Business school IVA Driebergen. Verdieping in Marketing, Management, Economie en Recht.

  • 2012 ISBW Opleiding en training, Social Media Specialist, social media als communicatie strategie

  • 2002-2008 Middelbare school, Hendrik Pierson College Zetten, VWO Economie en Management

Evelien is een hele fijne collega en heeft veel talenten die ze op een positieve manier gebruikt. Met veel energie weet ze op een zeer betrouwbare en goede manier structuur te brengen waardoor projecten altijd met een Plus+ worden uitgevoerd. Een enorm goede organisator en uitvoerder die altijd dat stukje extra brengt wat je nodig hebt!

Radboud Louwes (Boston Scientific)

via LinkedIn

Learn from yesterday, live for today, hope for tomorrow

Albert Einstein

bottom of page